УКР РУС

Моурінью хоче втретє очолити Челсі – тренер розчарований Ромою

28 січня 2023 Читать на русском

Епоха португальця в Ромі, ймовірно, підходить до завершення.

Контракт Жозе Моурінью з Ромою розрахований до літа 2024 року, але існує велика ймовірність дострокового прощання. Португалець розчарований відсутністю бажаної фінансової підтримки і хоче покинути клуб, повідомляє Daily Mail.

Моурінью: Рома не може просто взяти і купити Мудрика за 100 мільйонів євро

Наставник прагне повернутися в АПЛ. Ідеальний варіант для 60-річного Моурінью – це третій прихід у Челсі. Тренеру вже дали зрозуміти, що наразі повністю підтримують Грема Поттера. Однак сеу Жозе не налаштований здаватися – він готовий працювати в Челсі на будь-якій посаді, навіть адміністративній.

Сім'я Моурінью все ще живе в Лондоні, тому фахівець прагне повернутися до рідних і знову працювати в Англії. Відповідно, Жозе може покинути Рому по завершенні сезону 2022/23. До літа відхід тренера виключений.

Нагадаємо, Моурінью очолив Рому у 2021-му. В дебютному сезоні португалець виграв Лігу конференцій, але не зумів вивести команду в ЛЧ. Зараз "вовки" посідають 5 місце у Серії А. Раніше Жозе був претендентом на посаду наставника збірної Португалії, проте цю роботу отримав Роберто Мартінес.

Грав з сенсацією ЧС-2022 і застав сходження зірки Жиру – найстарший футболіст Франції затьмарює подвиги Златана