УКР РУС

Морозюк назвав найбажаніших суперників для Динамо у груповому раунді Ліги чемпіонів

1 жовтня 2020 Читать на русском

Український захисник турецького Різеспора Микола Морозюк поділився очікуваннями від майбутнього жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів.

"Для мене найважливіше, що Динамо потрапило у Лігу чемпіонів. І зараз я можу впевнено сказати, що за команду соромно не буде. Згадалися, звичайно, матчі з Челсі, коли я червонів після цих ігор.

Бущан та Кендзьора потрапили до символічної збірної плей-офф Ліги чемпіонів – голкіпер отримав найвищу оцінку

Але зараз Динамо зробило величезний крок. Думаю, що навіть в іграх з топовими суперниками за Динамо соромно не буде. Це буде величезний досвід для молодих пацанів і нереальні емоції.

Щодо суперників... Мені хочеться, щоб Ференцварош і Динамо були в різних групах. Хочеться в суперники Реал чи Баварію. Молоді пацани, які дивилися Лігу чемпіонів по телевізору, зможуть в ній зіграти. І хочеться, щоб була надія вийти з групи. Мені як вболівальнику хочеться, щоб Динамо попалися сильні команди", – сказав Морозюк у коментарі виданню Sport.ua.

Нагадаємо, Динамо та Шахтар дізнаються своїх суперників у груповому раунді найпрестижнішого єврокубкового турніру вже сьогодні, 1 жовтня. Початок жеребкування – о 18:00 за київським часом.

Жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів: найкращий і найгірший варіанти для Динамо та Шахтаря