УКР РУС

Мораєс отримав пам'ятну футболку від Шахтаря за унікальне досягнення

6 квітня 2021 Читать на русском

Форвард "гірників" Жуніор Мораєс з приємністю згадуватиме 100-й гол у чемпіонатах України.

Матч із Ворсклою запам'ятався етнічному бразильцю переможнем дублем, завдяки якому він дістався позначки у 100 голів в історії чемпіонату України. Шахтар вирішив подарувати на пам'ять футболку із відповідним числом. Вручав її Сергій Палкін, після чого і прокоментував досягнення Жуніора Мораєса.

Мораєс вірить, що Шахтарю під силу наздогнати Динамо у турнірній таблиці – у форварда свій аргумент

"Сьогодні це має історичну вагу. Уперше протягом нашої історії чинний футболіст Шахтаря досягнув показника в 100 голів у чемпіонаті України. Це досить серйозне досягнення. Жуніор потрапив, скажімо так, у клуб п'ятьох, куди входять Шацьких, Ребров, Селезньов і Воробей. Проте в Мораєса значно кращий коефіцієнт результативності. І додам, що зі 100 голів більшість він забив за Шахтар.

Для мене кожен гол Жуніора є дуже значущим. Від форварда вимагають голів. Над цим працює вся команда: щоб у нас було якнайбільше голів. Коли вони в нас є, тоді є й перемоги, а це головне, що нам потрібно", – цитує Палкіна офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, окрім Шахтаря, Мораєс пограв в Україні за Динамо та донецький Металург. У нинішньому сезоні він провів 27 матчів на клубному рівні, відзначився 7 голами та ще одним асистом.

Шахтар на класі здолав Ворсклу – лідер майбутнього врятував Каштру, ювіляр Мораєс зійшов на Олімп