УКР РУС

Інтер переміг Верону та наздогнав Ювентус, Мілан розписав сенсаційну нічию з Лечче

14 січня 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У суботу у 18-му турі чемпіонату Італії відбулось три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Італія, Серія А, 18-й тур

Кремонезе – Монца – 2:3

Голи: Чофані, 67, Дессер, 83 – Чуррія, 8, Капрарі, 19 (п.), 55

Лечче – Мілан – 2:2

Голи: Ернандес, 3 (аг.), Баскіротто, 23 – Леау, 58, Калабрія, 71

Інтер – Верона – 1:0

Гол: Мартінес, 3

Син екс-хавбека збірної України підписав контракт з Фіорентиною

У першому матчі дня Кремонезе приймав Монцу. Найгірша команда Серії А підтвердила своє реноме, поступившись супернику. Чуррія вивів гостей вперед вже на початку матчу, а в середині тайму Капрарі з пенальті подвоїв рахунок. Після відпочинку форвард збірної Італії оформив дубль і, здавалось, зняв всі питання щого переможця.

Однак іншої думки були господарі. В середині другої сорокап'ятихвилинки Чофані, який тільки вийшов на заміну, один гол відквитав. А за 7 хвилин до завершення основного часу Дессер закрутив максимальну інтригу, зробивши рахунок 2:3. Однак, оформити камбек Кремонезе не вдалось – команда залишається на останній сходинці турнірної таблиці Серії А.

Мілан несподівано втратив очки у матчі з Лечче. Вже на третій хвилині Ернандес зрізав м'яч у власні ворота, а Баскіротто в середині тайму шокував "россонері" другим голом. По перерві Леау запалив надію в серцях міланців, а згодом Калабрія відновив статус-кво. Дотиснути Монцу гостям не вдалось – підопічні Стефано Піолі не скористалось можливістю відірватись від Ювентуса, який напередодні був знищений Наполі (1:5).

Осічкою Мілана дуже хотів скористатись Інтер. У випадку домашньої перемоги над Вероною підопічні Сімоне Індзагі наблизились би до "россонері" на відстань одного очка (наздогнавши Ювентус) – і вже на 3-й хвилині вони відкрили рахунок. Гол забив Лаутаро Мартінес, вистріливши з лінії штрафного в лівий кут. 1:0!

Аргентинець у своїх останнії восьми матчах Серії А, які починав в основі, забив восьмий гол. Щонайголовніше, Лаутаро приніс Інтеру перемогу в доволі бідній на моменті грі. "Нерадзуррі" завершують тур на четвертій позиції.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ