УКР РУС

Коваленко опустився в зону вильоту внаслідок перемоги Верони, рекордний гол Санабрії не врятував Торіно від нічиєї

7 травня 2023 Читать на русском

В рамках програми дня у 34-му турі Серії А було проведено кілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2022/23, 34-й тур

Торіно – Монца – 1:1

Голи: Санабрія, 46 – Капрарі, 86

Лечче – Верона – 0:1

Гол: Нгонж, 71

Торіно у рідних стінах розписав нічию з Монцою. Важливого турнірного значення поєдинок не мав, адже команди де-факто вибули з боротьби за єврокубки (і ще питання, чи вони в ній брали участь), а зона вильоту теж занадто далеко. Суперники провели по голу в другому таймі.

За "биків" відзначився Санабрія. Це його 11-й забитий м'яч у поточному чемпіонаті – таким чином, Антоніо повторив свій рекорд результативності у топ-5 лігах. Востаннє він стільки забивав за хіхонський Спортінг у сезоні 2015/16.

Верона покинула зону вильоту, здобувши виїзну перемогу над Лечче. За весь матч можна згадати тільки два моменти – обидва належали гостям. На 2-й хвилині Джуріч замкнув подачу на лінію воротарського, пробивши у поперечину. На 71-й же Нгонж протягнув м'яч і вистрілив метрів з 24-ї, поціливши точно під ліву стійку. 1:0!

Саме з цим рахунком поєдинок і добіг кінця. Як наслідок, Верона набрала 30 очок і піднялась на рятівну 17-ту позицію. Це погана новина для Віктора Коваленка – його Спеція опустилася у зону вильоту, відставши від 17-ї сходинки на три залікових бали. Лечче випереджає команду українця аж на 4 пункти.

Ювентус обіграв Аталанту завдяки голу дебютанта – туринці піднялися на 2 місце, зробивши заявку на ЛЧ