УКР РУС

Лаціо розійшовся миром з Наполі, Монца перемогла Сассуоло й перервала серію поразок, Верона покинула зону вильоту

28 січня 20:55 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

В рамках програми дня у 22-му турі Серії А 2023/24 було проведено кілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2023/24, 22-й тур

Верона – Фрозіноне – 1:1

Голи: Суслов, 45+3 (пен) – Кайо Жорже, 58

Нереалізований пенальті: Дуда, 37 (Верона)

Монца – Сассуоло – 1:0

Голи: Кольпані, 31

Лаціо – Наполі – 0:0

Балотеллі осоромився ідіотською публікацією про Путіна і Байдена – скандаліст швидко вигадав собі виправдання

Верона з величезними труднощами таки покинула зону вильоту. "Мастифи" у рідних стінах розписали нічию з Фрозіноне, та і то завдяки пенальті у компенсований до першого тайму час – і це був вже другий пенальті до перерви (інший господарі провалили). Гості відігрались на старті другого тайму, але на більше підопічних Еусебіо Ді Франческо не вистачило.

Веронці піднялись на 16-ту позицію, набравши 18 очок. Втім, стільки ж залікових балів Кальярі й Удінезе, які розташувались нижче, тож боротьба за виживання продовжується. Фрозіноне з 23 заліковими балами тримається на 13-й сходинці.

У паралельній зустрічі Монца перервала 2-матчеву серію поразок, здолавши Сассуоло вдома. Команда зусиллями Дані Моти забила двічі ще до 31-ї хвилини – однак безпосередньо його гол скасували. Вирвати мінімальну перемогу вдалося завдяки асисту Моти на Кольпані.

На турнірне становище у Серії А цей матч не вплинув. Монца з 28 очками залишається на 12-й позиції, а Сассуоло з 19 заліковими балами розташувався на 15-й сходинці.

Не виявили сильнішого Лаціо і Наполі. Сусіди по турнірній таблиці провели доволі закритий поєдинок, в якому за два тайми був лише один удар у площину воріт – Лаціо по перерві забив, але гол не зарахували через офсайд.

Партенопейці більше володіли м'ячем, тоді як римляни намагались бити у будь-якій зручній ситуації. Особливих дивідендів обом командам їхня тактика не принесла, хоча їм вдалось поповнити очковий багаж одним пунктом.

Дженоа завдяки камбеку продовжила безпрограшну серію – Маліновський ледь не забив, але залишився в тіні головних героїв