УКР РУС

Монако – Шахтар: прогноз на матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів

16 серпня 2021 Читать на русском

Донецький Шахтар за крок від групового етапу Ліги чемпіонів протистоїть французькому Монако. Який прогноз букмекерів на поєдинок Монако Шахтар, читайте на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Монако – Шахтар на "Футбол 24", стартує у вівторок, 17 серпня, о 22:00. Команда Роберто Де Дзербі вже пройшла один етап кваліфікації, двічі здолавши бельгійський Генк. Натомість монегаски впевнено пройшли Спарту з Праги.

Монако – Шахтар: де дивитися матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів

Монако – Шахтар: прогноз букмекерів на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Авторитетна контора William Hill фаворитом першого матчу вважає монегасків. На перемогу команди Ковача британці приймають ставки з коефіцієнтом 1,65. На звитягу "гірників" можна поставити із солідним балом 4,80. Навіть нічия вірогідніша – кеф 3,70.

Не відстають із симпатіями до Монако і австрійці з Bwin. Тут коефіцієнт на тріумф княжого клубу ідентичний – 1,65. Лише трохи більше вірять у потенційних успіх Шахтаря. На хлопців Де Дзербі кеф 4,75. Вірогідність нічиєї оцінили балом 3,90. Любителі гострих відчуттів можуть поставити на рахунок 1:1 із коефіцієнтом 8,00.

Вишукані коктейлі на основі преміальної Żubrówka Czarna – ідеальне доповнення до матчів Ліги чемпіонів! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Суперники по-різному провели генеральні репетиції перед протистоянням. Якщо Шахтар впевнено здолав Металіст 1925, то ось Монако несподівано зазнав мінімальної поразки від скромного Лор'яна.

Монако – Шахтар: передматчева прес-конференція Де Дзербі – готовність "гірників", роль Степаненка та хитрість суперника