УКР РУС

Монако перед двобоєм із Шахтарем зганьбився проти Лор'яна

13 серпня 2021 Читать на русском

У рамках 2-го туру французької Ліги 1 Монако зазнав несподіваної виїзної поразки в Лор'яні. Звіт поєдинку читайте на "Футбол 24".

Франція, Ліга 1, 2-й тур

Лор'ян – Монако – 1:0

Гол: Моффі, 31 (пенальті)

Шахтар – Монако: стартував продаж квитків на вирішальний матч за груповий турнір ЛЧ

На звітний матч монегаски вийшли в напіврезервному складі, але контролювали хід поєдинку в стартові півгодини. Та на 30-й один із небагатьох випадів господарів завершився призначенням пенальті – Якобс необдумано завалив Терема Моффі у власному штрафному майданчику. Сам постраждалий і впевнено виконав одинадцятиметровий.

У другому таймі монегаски додали. Кинув у бій лідерів команди і Роберт Ковач. Монако фактично втиснув "хеків" до карної зони, довів володіння м'ячем до космічних 73 %, завдав 7 ударів у бік воріт за тайм. Та всього цього виявилося замало для того, щоб бодай зрівняти рахунок. Лор'ян сенсаційно відсвяткував мінімальну перемогу.

Вболівай, переживай справжні емоції під час Ліги чемпіонів разом з друзями та улюбленою Żubrówka! Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Натомість монегаски старт Ліги 1 провалили. За два тури княжий клуб набрав лише 1 очко в матчах із аутсайдерами. Перший поєдинок із Шахтарем відбудеться у вівторок, 17 серпня.

Ковачі відроджують Монако – козир у рукаві та цифри, яким позаздрить вся Європа