УКР РУС

Минай вибачився за свого тренера, який негативно висловився про жінку-арбітра

27 серпня 2018 Читать на русском

Друголіговий Минай прокоментував слова свого тренера Ігора Харковщенка про жінок арбітрів.

"26 серпня, після матчу з рівненським Вересом, нашим головним тренером Ігорем Харьковщенком було допущено неприпустимі звинувачення на адресу як арбітра, так і жінок загалом. Відтак, офіційно, від імені клубу, хочемо принести свої вибачення головному арбітру матчу – Крістіні Козорог, а у її обличчі й всім жінкам, які мають причетність до футболу.

Тренер Миная Харковщенко: Якщо жінка не розбирається у футболі – їй треба народжувати дітей, а не судити

ФК Минай принципово не схвалює дискримінації, особисті образи, та засуджує приниження людської честі та гідності у будь-якій формі. Ми поважаємо арбітрів, суперників, вболівальників та усіх причетних до гри мільйонів. Слова головного тренера були сказані на емоціях від результату поєдинку.

Рано чи пізно треба повертати борги, – Кобін розповів, чому перейшов у Минай

Із Ігорем Харьковщенком була проведена виховна бесіда та вжиті штрафні санкції. Просимо комітет із етики та чесної гри Федерації футболу України також звернути увагу на цей прецендент і винести відповідні санкції, згідно з регламентом ФФУ.

Цей приклад має стати уроком для тих, хто пропагує дискримінаційні прояви у футболі", – зазначено у заяві на офіційному сайті клубу.