УКР РУС

Минай – Колос: анонс матчу УПЛ

4 квітня 2021 Читать на русском

Минай в рамках 20-го туру УПЛ приймає Колос. Анонс і прогноз на матч читайте на "Футбол 24".

Минай – не найбільш проблемний колектив УПЛ у другому колі, однак від цього команді не легше. Закарпатці програли чотири з шести матчів, розписали "нулі" з Маріуполем, залишились без Василя Кобіна (тренер пішов у відставку), та ще й опинилися під загрозою банкрутства. Єдиним промінем світла поки що залишається звитяга над ще більш бідовим Олімпіком, однак Владислав Гельзін несподівано заявив про аномальні ставки на цей поєдинок.

Президент Миная потрапив під санкції РНБО за контрабанду

Тепер вся надія на Миколу Цимбала – нового головного тренера минайців. Для 36-річного спеціаліста сьогоднішній матч стане дебютним у якості коуча, але не все так страшно. Клуб на роль тренера-консультанта підписав одіозного Олександра Севідова. Він нібито займається науково-методичною роботою, хоча подейкують, ніби менеджер вже і тренування проводить. Хай там як, а сьогодні Минаю необхідно перемогти за будь-яку ціну, адже "лиси" йдуть на передостанній позиції в турнірній таблиці УПЛ.

У Колоса все нормально як з клубною атмосферою (за виключенням конфлікту із Селезньовим), так і з футболом. Ковалівці здобули дві поспіль перемоги в останніх турах, розгромивши Маріуполь і перегравши Зорю – і сьогодні необхідно виграти втретє, адже тоді команда наблизиться до четвертої позиції на відстань одного очка. Щоправда, при всій симпатичності стилю Руслана Костишина варто відзначити шалений оверперформанс "хліборобів" в обороні – вони пропустили на 11 голів менше, ніж повинні були.

Селезньова тричі хотіли вигнати з Колоса: Засуха – про скандал з Євгеном, головну претензію до гравця і його майбутнє

Значну частину точних ударів відбив Волинець, але подібний перебір рано чи пізно потягне результати вниз. Постійно щастити не може. Втім, у матчі з Минаєм ковалівці здатні перемогти без усілякого везіння – для закарпатців нині вони є командою з іншої планети.

Кадрова ситуація

Травмовані: Саків, Маткобожик (Минай)

Дискваліфіковані: Максименко, Костишин (Колос)

Орієнтовні склади на матч Минай – Колос

Минай: Попович – Маємбе, Матіч, Лопирьонок, Малепе – Кожанов, Сніжко, Хахльов, Нурієв – Шиндер, Мілевський

Колос: Волинець – Золотов, Гавриш, Петров, Чорноморець – Богданов, Задоя – Антюх, Оріховський, Чурко – Лисенко

Прогноз "Футбол 24" – 0:2

Зміна тренера завжди дає команді імпульс. Це – головна надія для Миная, адже часу на кардинальні зміни у грі "лисів" Микола Цимбал (або Олександр Севідов) не мав. Та і досвід у нього поки що нульовий. Перед матчем проти Колоса такий розклад виглядає занадто небезпечно.

Імпульс імпульсом, а футбол Колоса занадто інтенсивний і організований для нинішніх минайців. Ковалівці зараз на ходу, а шанси на єврокубки досить хороші – а значить підопічні Руслана Костишина будуть летіти вперед, "вмираючи" за перемогу. Саме тому найбільш вірогідним результатом сьогодні здається впевнена звитяга "хліборобів".

Топ-10 Forbes, друзі з Росії, молода дружина і регбі: чим живе Олександр Ярославський