УКР РУС

Мілевський оголосив мету повернення в УПЛ

24 грудня 2020 Читать на русском

Зірковий новачок закарпатського Миная Артем Мілевський поділився емоціями від повернення до чемпіонату України та розкрив плани на майбутнє.

"Дуже радий повернутися до УПЛ через стільки років. Сєля повернувся, я повернувся. Сєля повернувся забивати з пенальті та оновити рекорд. А я повернувся, щоб знайти мотивацію у тому плані, щоб допомогти Минаю, клубу, який достатньо швидко розвивається. Допомогти амбітному тренеру Васі Кобіну та пригадати, як це забивати голи, віддавати передачі в Україні.

Мілевський в Минаї: стала відома зарплата ветерана на Закарпатті

Ми провели з Василем Васильовичем буквально два дні. Багато розмовляли. Він розповідав про Луческу, я розповідав про Динамо-Брест. Він сказав, що майже все дивився. У нього багато цікавих ідей, сучасних. Ми говорили про його бачення схеми – в три оборонці, 4-4-2. Буде ще час після відпустки на зборах обговорити це все. Ми з ним легко знайдемо спільну мову. Можливо, я щось підкажу. Але все, звичайно, робитиме він. Кожен повинен виконувати вимоги тренера.

Ми будемо спільно працювати, канал "Міля" вже достатньо популярний, будемо допомагати Минаю як новачку в цій справі. Із задоволенням будемо вигадувати спільний контент", – заявив ветеран у коментарі SportArenaTV.

Нагадаємо, що Артем Мілевський підписав контракт із Минаєм на 1,5 роки. Першого зимового новачка закарпатців раніше сватали до Руха.

Із Шахтаря – на вихід: Коноплянка і ще 4 гравці збірної України ризикують стати жертвами великої чистки