УКР РУС

"Мілевський намагався, але вже вичерпав себе": Кополовець вказав на важливу роль Селезньова у Минаї

8 жовтня 2021 Читать на русском

Колишній спортивний директор закарпатської команди Михайло Кополовець порівняв вплив на молодих футболістів Артема Мілевського і Євгена Селезньова.

"Селезньов – серйозний авторитет в команді, робить свою роботу. Він мотивує багатьох пацанів, вони його люблять і поважають. Євген дуже добре влився в колектив.

"30 тисяч доларів прилетіли з Донецька": Кополовець пригадав, як ділив призові з Федецьким і Тлумаком

Думав, що на цьому етапі у нього вже буде 2 голи. Чи поб'є він рекорд? Для нього це важливо, а для команди важливо, щоб він давав поштовх і впевненість молодим пацанам.

Я думав, що Мілевський буде більше налаштовувати пацанів. Він і намагався, але просто вже вичерпав себе у футболі. А у Селезньова ще є сила і міць, він реально хоче довести. У Артема я цього прагнення не бачив. Я теж хочу, але я вже не можу. А цей може, у Селезньова ще є сили грати в футбол, а у Мілі їх вже немає", – сказав Кополовець в ефірі YouTube-каналу ОТДУШИВДУШУ.

Нагадаємо, Мілевський оголосив про завершення кар'єри 23 вересня, а Селезньов і далі намагається перевершити бомбардирський рекорд Сергія Реброва та Максима Шацьких у чемпіонатах України.

Україна в жовтні: Загребська трагедія, подвиг 2000-го, диво з Англією – як збірна проводить другий місяць осені