УКР РУС

"Мілевський блював під кутовий прапорець": екс-хавбек Карпат пригадав спільні виступи з легендою Динамо у Росії

3 квітня 15:50 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Колишній півзахисник ленінградського Тосно Младен Кашчелан розповів про Артема Мілевського і його ставлення до тренувань.

"Коли Мілевський прийшов у Тосно, я вже був капітаном. Звісно, я знав, хто такий Артем і читав усі ці історії про халат, нескінченні тусовки і розбиту "Феррарі". У перший же день я підійшов до нього познайомитися.

Мілевський зізнався, скільки грошей просаджує на тоталізаторі: "Я швидко забуваю про те, що програв"

У нас зав'язався діалог, і я чесно йому сказав: "Артеме, тут у нас не бухають. Прошу тебе тільки про одне – не тягни молодь на свій бік!".

Чи допомогло? За півроку в команді він жодного разу не запізнився на тренування і не приходив із перегаром. Присягаюся! Тоді в Тосно працював мій особистий тренер із фізпідготовки – Дарко Радовановіч. Він тренував за італійською методикою, давав дуже важкі вправи. Коли ми бігали, Мілевському було дуже важко, він відставав від команди, блював під кутовий прапорець, але не здавався – добігав до кінця.

Моєю особистою перемогою було, коли Міля після одного з тренувань сам підійшов до Дарко і попросив позайматися з ним індивідуально. Усі, хто це чув, були шоковані", – розповів Кашчелан в інтерв'ю Sport24.

Нагадаємо, Мілевський виступав за Тосно з серпня 2016-го по липень 2017-го року. Нападник провів за російський клуб 17 матчів, в яких не забив жодного гола.

Екс-хавбек Карпат отримав російське громадянство – він назвав українців "токсичними"