УКР РУС

Мілан у динамічному матчі обіграв Фіорентину – Леау оформив фантастичний пас, Лофтус-Чік увійшов у історію "россонері"light

30 березня 23:50 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Мілан зумів обіграти Фіорентину (2:1) у 30 турі Серії А. Результат та огляд гри – в цій новині на "Футбол 24".

"Россонері" у разі перемоги могли збільшити відрив від Ювентуса, який раніше програв Лаціо. Фіорентина продовжує вести боротьбу за зону єврокубків і набрати три очки було дуже важливим завданням.

Лаціо у доданий час вирвав важку перемогу у Ювентуса – екс-тренер Маліновського тріумфально дебютував на чолі римлян

Мілан розпочав гру дуже активно. Вже на третій хвилині "россонері" заробили кутовий. Жиру пробив, але м'яч полетів вище воріт. Через невеликий проміжок часу Леау мав чудову нагоду відзначитися, пройшовши з флангу. Португалець пробив і знову м'яч не влучив у площину воріт. Вінгер Мілана у першому таймі діяв гостро та доставляв захисникам Фіорентини чимало роботи.

Найнебезпечніший момент виник на 17 хвилині. Томорі пробивав головою, Терраччано парирував удар. Чуквуезе спробував замкнути, але Белотті виніс м'яч з воріт. Фіорентина відповіла двома гарними моментами у середині першого тайму. Майк Меньян спочатку розібрався з ударом Белотті, а потім не дав Іконе відзначитися у матчі. "Россонері" перевершували "фіалок" у грі, але залишали достатньо простору супернику, щоб виникали гострі моменти біля їхніх воріт.

Другий тайм розпочався фантастично. За шість хвилин команди забили два м'ячі. Мілан відкрив рахунок з шедевральним пасом п'ятою Леау на Лофтуса-Чіка. Рубен став третім англійським гравцем в історії, який забив понад п'ять голів в сезоні за Мілан. Буквально через кілька хвилин Данкан дальнім ударом зрівняв цифри на табло. Недовго господарям поля вдавалося втримувати нічию. Фіорентина розкрилася, пішла атакувати більшими силами і створила прогалину, якою і скористався Мілан. Швидка контратака Леау вивела "россонері" вперед. На 63 хвилині Белотті шикарним ударом перевірив реакцію Меньяна. Француз витягнув м'яч з-під поперечини.

На 74 хвилині знову Мілан знайшов простір для контратаки. Пулішіч реалізував свій шанс. Арбітр зафіксував офсайд і скасував гол. До фінального свистка команди обмінювалися моментами, але забити нікому не вдалося. У підсумку перемога "россонері" з рахунком 2:1.

Команда Піолі завдяки перемозі набирає 65 очок і відривається від Ювентуса на шість пунктів. Фіорентина перебуває на 10 місці з 43 балами.

Боротьба з травмами, гол життя Депортіво і підкат Шевченка – злети та падіння Ігора Тудора в Лізі чемпіонів