УКР РУС

Мілан обрав пріоритетну трансферну ціль – забивний бомбардир Арсенала, з яким Зінченко ще не грав

23 травня 2023 Читать на русском

Міланський колектив вже планує підсилення на літнє міжсезоння. Стефано Піолі та керівництво команди пригледіли топ-варіант.

"Россонері" ведуть перемовини щодо підписання хавбека Айнтрахта Даїчі Камади та півзахисника Челсі Рубена Лофтус-Чіка. Клуб має 50 мільйонів євро на трансфери, до яких будуть додані ще кошти від продажу своїх гравців, інформує Calciomercato.

Форвард Арсенала змінив збірну Англії на США – Саутгейт кусає лікті

Проте пріоритетом є підсилення атакувальної лінії. Фаворитом є Фоларін Балогун, який проводить чудовий сезон в оренді за Реймс. Попри розкішну результативність (21 гол і 3 асисти в 37 матчах за французів) Арсенал готовий продати американця.

Мілан може зіштовхнутись з двома труднощами: сильна конкуренція з боку інших клубів, серед яких РБ Лейпциг, що вже кілька тижнів веде перемовини, та чимала ціна – "каноніри" хочуть понад 30 мільйонів євро.

Нагадаємо, 21-річний Фоларін є вихованцем лондонців, але за першу команду провів усього 10 матчів. Минулого літа його віддали в оренду у Лігу 1, тож з Олександром Зінченком на футбольному полі він ще не перетинався.

Манчестер Сіті став чемпіоном Англії – Арсенал без Зінченка капітулював у Ноттінгемі, втративши останні шанси