УКР РУС

Інтер розписав бойову нічию з Ромою, Ювентус у матчі з Фіорентиною оформив чемпіонство: 33-й тур Серії А, матчі суботи

20 квітня 2019 Читать на русском

У 33 турі Серії А Ювентус оформив чемпіонство у матчі з Фіорентиною, Інтер не зміг здолати Рому, Лаціо сенсаційно поступився К'єво. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2018/2019, 33-й тур

Парма – Мілан – 1:1

Голи: Алвеш, 87 – Кастільєхо, 69

Болонья – Сампдорія 3:0

Голи: Тонеллі, 55, (аг), Пульгар, 69, Орсоліні, 83

Дженоа – Торіно 0:1

Гол: Ансальді, 58

Кальярі – Фрозіноне – 1:0

Гол: Жоао Педро, 27, (пен)

Вилучення: Фараго, 79

Лаціо – К’єво – 1:2

Голи: Кайседо, 67 – Віньято, 49, Хетемай, 51

Вилучення: Мілінковіч-Савіч, 34, Альберто, 90+5 (поза межами поля)

Удінезе – Сассуоло – 1:1

Голи: Лірола, 80, (аг) –Сенсі, 31

Емполі – СПАЛ – 2:4

Голи: Капуто, 22, Траоре, 47 – Петанья, 38, (пен), 61, Флоккарі, 44, Антенуччі, 88

Ювентус – Фіорентина – 2:1

Голи: Сандро, 37, Песселья, 53 (аг.) – Міленковіч, 6

Інтер – Рома – 1:1

Голи: Перішіч, 61 – Ель-Шаараві, 14

Ювентус готовий заплатити Райолі, щоб завадити переходу Кіна в ПСЖ

У першому матчі 33 туру чемпіонату Італії Парма приймала Мілан. "Россонері" ведуть відчайдушну боротьбу за третє-четверте місця, в той час як "жовто-сині" майже убезпечили себе від вильоту у нижчий дивізіон. Що цікаво, Парма у цьому чемпіонаті дуже невдало грає на своєму полі: в останніх 6 матчах с 4 поразки і лише одна перемога. У першому таймі "россонері" більше володіли м’ячем, однак гостріше атакувала і створювала небезпечних моментів саме Парма. На 39-й хвилині Доннарумма врятував свою команду від вірного гола: після навісу Жервінью з кутового Фабіо Чераволо головою пробивав по воротах і лише відмінна реакція Джанлуїджі вберегла Мілан. Другий тайм пройшов за разючої переваги Мілана, що втілилось, зрештою, у забитий гол: на 69-й хвилині Сусо виконав поперечну передачу у штрафний майданчик і Саму Кастільєхо з близької відстані відкрив рахунок у матчі. За 5 хвилин Мілан забив вдруге, але суддя, скориставшись системою VAR, відмінив взяття воріт. А за три хвилини до закінчення матчу Бруну Алвеш зі штрафного закрутив м’яч під ліву стійку воріт і зрівняв рахунок у зустрічі.

Болонья розгромила Сампдорію. Болонці трохи більше атакували і в другому таймі змогли відкрити рахунок в матчі, Тонеллі зрізав м'яч у власні ворота. Болонья продовжила активно грати в атаці та відзначилась ще двічі, голи на рахунку Пульгара та Орсоліні.

Торіно мінімально переграв Дженоа. Єдиним голом у зустрічі відзначився Ансальді в другому таймі.

Мерія Мілана може заборонити проведення матчів на Сан-Сіро

Кальярі також мінімально переграв Фрозіноне. В першому таймі Жоао Педро реалізував пенальті і далі сардинійцям було дуже нелегко, особливо у другому таймі після вилучення Фараго. Втім, Кальярі таки зумів втримати цю перемогу.

Лаціо в меншості поступився К'єво. В першому таймі Мілінковіч-Савіч отримав пряму червону картку і К'єво скористався цим в другому таймі. Віньято та Хетемай за 2 хвилини встановили комфортну перевагу для веронців. Римляни один м'яч відіграли завдяки зусиллям Кайседо, але К'єво втримав перемогу.

Удінезе та Сассуоло розійшлись миром. Сенсі вивів гостей вперед в першому таймі, але Сассуоло так і не втримав переможний рахунок, Лірола зрізав м'яч у власні ворота.

СПАЛ в результативному матчі переміг Емполі. Капуто вивів господарів вперед, але Петанья та Флоккарі вивели СПАЛ вперед. Траоре одразу по перерві зрівняв рахунок, але Петанья і Антенуччі принесли перемогу СПАЛу.

Ювентус у матчі з Фіорентиною планував оформити чемпіонство. Однак "лілії" вже на 6-й хвилині шокували туринців швидким голом. Прийшовши до тями Юве ще у першому таймі відквитав один м’яч. У другій половині зустрічі Херман Песселья зрізав м’яч у власні ворота, подарувавши "старій синьйорі" омріяне "скудетто".

В центральному матчі туру Інтер приймав Рому. На 14-й хвилині Стефан Ель-Шаараві дивовижним ударом відкрив рахунок у матчі. До кінця першого тайму Інтер мав безліч можливостей вирівняти становище, однак римляни вистояли. На 61-й хвилині Іван Перішіч головою зрівняв рахунок.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ