УКР РУС

Мілан готує новий контракт Ібрагімовічу – 40-річній легенді доведеться колосально врізати зарплату

24 березня 2022 Читать на русском

Нападник Мілана Златан Ібрагімовіч має шанс ще на сезон залишитися в команді.

Останні два сезони досвідчений швед не завжди готовий допомагати команді на полі через травми. Зокрема, вже у нинішньому сезоні Златан вже чотири рази опинявся у клубному лазареті.

Ібрагімовіч обережно прокоментував війну Росії проти України: "Я за мир і любов"

Водночас, коли Златан готовий грати, він приносить користь. В середньому забиває один гол за півтора матчу. Не дивно, що Мілан готовий підписати з 40-річним нападником новий контракт. До того ж Ібрагімовіч дає команді ще й те, що важко оцінити – менталітет.

Однак пропозиція Мілана буде доволі скромною. Клуб планує зафіксувати гарантовану частину зарплати Златана на рівні 2 млн євро. Ця сума може зрости завдяки бонусам, які будуть прив'язані до кількості ігрової практики. У нинішньому сезоні зарплата Ібри становить 7 млн.

Збірна України в будь-якому разі постраждає – ФІФА затвердила процедуру жеребкування групового раунду ЧС-2022

За інформацією La Gazzetta dello Sport, Ібрагімовіч не проти залишитися у команді. Очікується, що активні переговори стартують у квітні, коли Швеція вже завершить боротьбу за путівку на ЧС-2022. Якщо вона буде успішною, то Златан точно не буде завершувати кар'єру і продовжить контракт, щоб поїхати на катарський Мундіаль.