УКР РУС

Мілан готовий купити захисника Челсі – є одна перешкода

2 березня 2021 Читать на русском

Технічний директор Мілана Паоло Мальдіні оцінив гру англійського захисника Фікайо Томорі, права на якого належать Челсі.

"Томорі – талановитий гравець, а у нас є право його викупу, але ціна занадто висока. Мілан у кінці сезону ухвалить рішення щодо цього, і ми обов'язково все обговоримо з керівництвом Челсі. Фікайо став для нас підсиленням", – цитує Мальдіні Sky Sports.

Мілан вкотре втратив Ібрагімовіча через травму – швед пропустить виїзд до Манчестер Юнайтед

Хоча функціонер обачливо говорить про завершення сезону, італійська преса повідомляє, що Мілан уже вирішив працювати над викупом Томорі. Зокрема Джанлука Ді Марціо стверджує, що клуб ініціював контакти з Челсі для початку оформлення повноцінного трансферу Томорі за прописані у контракті 28 млн євро.

Однак інші джерела повідомляють, що Мілан не може собі дозволити заплатити таку суму і спочатку спробує знизити запити Челсі. Тим часом агенти гравця повідомили керівництву лондонського клубу, що їхній клієнт щасливий в Італії і хоче пов'язати своє майбутнє з "россонері".

Маліновський гарно б'є по п'ятах Юве, Барса тріумфально прогнулась, чемпіони з невезіння і вічна тема МЮ – огляд вікенду