УКР РУС

Миколенко ризикує пропустити наступний матч Евертона – стан українця все ще під питаннямbomb

25 квітня 17:38 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Наставник Евертона Шон Дайч розповів про наслідки пошкодження, якого зазнав Віталій Миколенко у матчі 29-го туру проти Ліверпуля.

Миколенко зазнав страшної на вигляд травми у поєдинку з Ліверпулем, приземлившись на підвернуту ногу. Віталій зумів дограти тайм до кінця, після чого був замінений.

Миколенко залишав стадіон Ліверпуля у захисному чоботі – лікар розповів про складність ушкодження лідера Евертона

"Миколенко малоймовірно, що буде готовий на гру з Брентфордом. Подивимося, як це вирішиться. Йому необхідно пройти обстеження, щоб дізнатися правду, але перші ознаки – це не добре. Подивимося, як це владнається", – цитує Дайча офіційний сайт Евертона.

Загалом, Віталій провів за "ірисок" 34 матчі в цьому сезоні, відзначившись 2 голами в АПЛ.

Евертон побив Ліверпуль у дербі, вкравши шанси Клоппа на титул – героїчний Миколенко зірвав овації після страшної травми

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ