УКР РУС

Миколенко ризикує пропустити кінцівку сезону в АПЛ – спортивний лікар виніс вердикт пошкодженню українця

14 травня 2023 Читать на русском

Колишній лікар Руха Дмитро Бабелюк висловився щодо пошкодження Віталія Миколенка перед матчем 36-го туру АПЛ проти Манчестер Сіті.

Евертон повідомив, що Миколенко не потрапив до заявки через невелике розтягнення стегна, якого зазнав на вчорашньому тренуванні. Дмитро Бабелюк спробував розібратись, чим це загрожує Віталію.

Евертон – Манчестер Сіті: онлайн-трансляція матчу АПЛ – причина вильоту Миколенка, значна ротація Гвардіоли перед Реалом

Зазначається, що Миколенко за нормальних умов отримав би 3-4 тижні відпочинку, проте Евертон бореться за виживання, тому буде використовувати гравців на максимум. Стан гравця буде перевірятись щоденно, а тренування будуть підлаштовуватись під українця. Не виключено, що Віталій зможе зіграти в одному з наступних поєдинків.

Додамо, що Евертон на момент початку гри з Манчестер Сіті посідає 17 місце з 32 очками, розташувавшись поруч з зоною вильоту. "Ірискам" ще належить зіграти з Борнмутом та Вулверхемптона до кінця першості.

Забарний дебютував в основі Борнмута й привіз гол, хоча провів хороший тайм – МЮ розбив Вулвз, Саутгемптон вилетів з АПЛ