УКР РУС

Миколенко поділився враженнями від гри проти Роналду

19 жовтня 2019 Читать на русском

Захисник збірної України та київського Динамо Віталій Миколенко під час зустрічі з уболівальниками розповів про дуель з Кріштіану Роналду на футбольному полі у матчі проти Португалії.

"Про що я думав і як впорався з тим хвилюванням, коли дізнався, що буду грати проти Роналду? Я особливо не думав про те, що буду саме проти нього грати. Роналду – великий футболіст, але ми грали проти Португалії і налаштовувалися на те, щоб виконати завдання тренерського штабу.

Миколенко потрапив у сферу інтересів Фенербахче – захисника Динамо переглядали на матчі України проти Португалії, – ЗМІ

Автограф Роналду я не отримав, оскільки з ним після матчу не побачився, так що не встиг попросити. Серед футболістів не було суперечок, хто отримає футболку Роналду. Після першої гри з португальцями Караваєв хотів попросити, але йому не дали.

Кажуть, що під час матчу з боку Роналду були нецензурні слова на мою адресу, але я цього від нього не чув. Всі кажуть, що я його "перекусив". Але це просто у мене найбільше світлин з ним, хоча я і не грав проти Кріштіану на фланзі", – передає слова Миколенка під час зустрічі з уболівальниками Dynamomania.

Нагадаємо, Україна у матчі восьмого туру групи В здолала Португалію (2:1) і достроково вийшла на чемпіонат Європи.

Україна – Португалія: Пятов краде шоу в Роналду, наші люди знову в топ-5 гравців Євро – оцінки за диво-вихід на ЧЄ-2020