УКР РУС

Миколенко отримав у тренери ще одну легенду АПЛ

3 лютого 2022 Читать на русском

Наставник "ірисок" Френк Лемпард продовжує укомплектовувати свою команду у Ліверпулі.

Ешлі Коул відтепер теж працюватиме з Віталієм Миколенком. Він став помічником головного тренера, інформує офіційний сайт Евертона.

Миколенко залікував травму – перше тренування українця під наглядом Лемпарда і оплески від легенди

Лемпард високо оцінив професіоналізм Коула: "Я радий, що вдалось додати Ешлі у команду. Всі знають про його чудову ігрову кар'єру і про те, чого він досяг. Зараз він шанований тренер, який здобув визнання за свою роботу зі збірною Англії U-21. Він додасть ентузіазму, адже є дуже добрим молодим тренером, який надає сили нашому тренерському штабу".

Ешлі відповів взаємністю: "Я був у захваті, коли Френк запросив мене. Це чудова можливість, їду сюди, щоб старанно працювати і спробувати допомогти Евертону досягти успіху. Шанс знову поєднатись із Френком був ще однією величезною перевагою. Він чудовий менеджер та керівник".

Нагадаємо, 41-річний англієць за час своєї кар'єри встиг стати не лише легендою Челсі (338 матчів) й Арсенала (228 поєдинків), а й збірної Англії (107 зустрічей). Коли він повісив бутси на цвях, очолив молодіжку "синіх", а влітку 2021-го увійшов у тренерський штаб "Трьох левів" U-21.

Унікальна трансферна зима 2022 – гравці Динамо і Шахтаря завойовують Європу, Барселона творить дива, революції в АПЛ