УКР РУС

Миколенко назвав свою "улюблену" команду в українській Прем’єр-лізі

8 березня 2020 Читать на русском

Захисник київського Динамо Віталій Миколенко поділився емоціями після поєдинку 22-го туру чемпіонату України проти Олександрії (3:1).

"Виходячи на поле в Олександрії, ми вже знали результат матчу Десна – Зоря, а перший тайм навіть встигли подивитись. Але особливо не надавали цьому значення – важливо було самим перемогти.

Олександрія – Динамо – 1:3 – відео голів та огляд матчу

Націленого пасу на Шабанова я точно не віддавав – просто намагався прострілити у ворота, щоб хтось замкнув. Але після матчу сказав йому, що його гол і перемога команди – найкращий подарунок на день народження.

Щодо свого гола... В принципі, там особливо сенсу і часу не було підлаштовуватися. Не можу сказати, що пробивав зряче, по-більярдному – побачив, що дальній кут відкритий і хотів влучити туди. Тепер виходить, що Олександрія моя "улюблена" команда, адже обидва своїх м'ячі у Прем'єр-лізі я забив саме їй, ще й віддав гольовий пас", – цитує Миколенка офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, Миколенко у переможному для своєї команди матчі проти Олександрії (3:1) у 22-му турі відзначився забитим голом та віддав результативну передачу на Артема Шабанова.

Олександрія – Динамо: Михайличенко дивує, Миколенко робить 2 голи, Шабанов з рекордом, а суддя у вогні