УКР РУС

"Миколенко може грати у будь-якому клубі Серії А": агент динамівця – про інтерес Інтера

19 серпня 2020 Читать на русском

Представник агентської компанії ProStar Сергій Серебренніков прокоментував інформацію про можливий трансфер захисника Динамо Віталія Миколенка в міланський клуб.

"На даний момент Інтер не контактував зі мною з приводу Миколенка. До нього є великий інтерес. Мені багато разів телефонували, але саме з Інтера на мене не виходили.

Миколенко в Інтер – Конте відреагував на інформацію про інтерес до захисника Динамо

Чи подобаються нам варіанти з Наполі і Ювентусом? Віталій – гравець, який цікавить багато клубів і може грати у будь-якій команді Серії А, але на даний момент немає нічого конкретного. Є великий інтерес, що нормально для хорошого гравця. Поки лише багато контактів з інсайдерами, які запитують про нього інформацію, таку як ціна і зарплата", – сказав Серебренніков у коментарі виданню fcinter1908.it.

До слова, контракт Миколенка з киянами розрахований до літа 2023 року. Динамо начебто хоче отримати за свого захисника 35 млн євро. Минулого сезону Віталій провів у футболці "біло-синіх" 36 матчів у всіх турнірах, забив 4 голи та віддав 7 результативних передач. Transfermarkt оцінює 21-річного футболіста у 9 млн євро.

"Велика спокуса": Миколенко та ще 2 гравці Динамо розривають італійські ЗМІ – важкі трансфери на понад 25 мільйонів