УКР РУС

"Миколенко має потенціал стати для нас справді важливим гравцем": Лемпард дуже задоволений українцем

20 квітня 2022 Читать на русском

Головний тренер Евертона Френк Лемпард оцінив прогрес Віталія Миколенка. Особливу увагу наставник приділив грі українця проти МЮ.

"Повністю згоден, що гра Миколенка проти МЮ – його найкращий матч в Евертоні. Він росте. І я не перебільшую. Він єдиний номінальний лівий захисник в команді після трансферу Діня. Знаю, що там може зіграти і Кенні, маємо різні рішення.

Миколенко емоційно відсвяткував перемогу Евертона над Манчестер Юнайтед – відео першого тріумфу українця в АПЛ

Не повинні забувати, що Миколенко прийшов у січні з іншої ліги в клуб, який перебуває під тиском. А потім ще додалося те, що відбувається в Україні. І я був у захваті від його гри проти МЮ. Це саме той рівень, якого я від нього вимагаю, і навіть вищий.

Іншим крайнім захисникам, які приходять до команди такого рівня з Англії, потрібен час, бо він з іншої ліги. У ситуації, яка склалася, ми мали дати йому трохи більше часу. Але Віталію знадобилося для цього небагато часу. Він продемонстрував чудову гру, яка додасть йому впевненості. Миколенко повинен продовжувати в тому ж дусі. Він має потенціал стати для нас справді важливим гравцем", – цитує Френка Liverpool Echo.

Віталій може отримати шанс знову виправдати сподівання наставника вже сьогодні. "Іриски" протистоятимуть Лестеру, стартовий свисток пролунає о 21:45. Загалом 22-річний українець провів за Евертон 9 поєдинків.

Евертон – МЮ: Миколенко вражає Англію, стає найкращим і допомагає Ярмоленку – побиття Роналду не тільки ігрове