УКР РУС

Лемпард високо оцінив дії Миколенка в матчі з Блекпулом – українець забив і асистував

24 липня 2022 Читать на русском

Головний тренер "ірисок" задоволений перформансом, який продемонстрував Віталій Миколенко в спарингу проти Блекпула (4:2).

Український захисник у товариському поєдинку проти Блекпула забив дебютний гол на зборах, а також оформив асист. Головний тренер відзначив дії Миколенка, хоча й не виокремив українця – йому просто сподобались дії крайніх захисників.

Миколенко забив дебютний гол за Евертон на зборах – відео гармати українця

– Зважаючи на таку схему, наскільки ви задоволені тим, що обидва крайні захисники віддали гольові передачі?

– Вони мають це робити, якщо ми збираємося грати так, як робили це сьогодні. Наша схема виглядає оборонною, і я відчуваю, що вона робить нас міцнішою, але ми також повинні більше атакувати – і це особливо стосується крайніх захисників.

Я вважаю, що стартові позиції та забігання Миколенка та Паттерсона були хорошими. Ми вразили Блекпул кількома хорошими передачами, та і в цілому багато елементів нашої моделі гри сьогодні були кращими, ніж раніше, – заявив Френк Лемпард на післяматчевій прес-конференції.

Зазначимо, що Нейтон Паттерсон є конкурентом Віталія Миколенка у Евертоні. У матчі проти Блекпула шотландець зіграв на більш притаманній для себе позиції правого фулбека, однак він може вийти і на лівому фланзі.

Миколенко влаштував шоу в переможному матчі Евертона перед Динамо – ефектний гол, асист і огріхи в обороні