УКР РУС

Михайличенко відзначив гру Есеоли у матчі Динамо проти Кайрата

29 січня 2020 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олексій Михайличенко прокоментував перемогу над Кайратом (2:0) в останньому спарингу на першому тренувальному зборі в Туреччині.

Товариські матчі
завершено
-

"Кайрат – чіпка і технічна команда, яка намагається грати швидко, діє гостро в атаці. Я для себе відзначив, у вас, що називається, колюча команда. Це теж важливо. Ми не побачили той Кайрат, який буде згодом. Зараз на зборах стоять інші завдання.

Динамо повернулося в Україну після першого турецького збору

У грі проти Легії мені дуже сподобався голкіпер Володимир Плотніков. Оганесяна відзначу. Ну і, звичайно, Есеола, який непогано діє з м'ячем і постійно націлений на ворота. Я його добре пам'ятаю. Ще по Динамо. Буду радий, якщо він продовжить прогресувати і розкриватися по-новому. Талант у нього є.

Якщо буде час, із задоволенням подивлюся матчі вашої команди на наступному зборі. Бажаю удачі Кайрату", – цитує Михайличенка прес-служба казахського клубу.

Додамо, що український нападник, який свого часу так і не зміг закріпитися в Динамо, став найкращим бомбардиром минулого чемпіонату Казахстану, записавши до свого активу 19 голів у 27 зіграних матчах за Кайрат.

Динамо – Кайрат: дебютні голи і травма новачка наприкінці збору, голкіпер-форвард, українець – найкращий у суперників