УКР РУС

Михайличенко та Циганков стали найкращими в 31 турі УПЛ після важливої перемоги Динамо над Зорею

17 липня 2020 Читать на русском

Наставник київського Динамо Олексій Михайличенко визнаний найкращим тренером за підсумками 31-го туру української Прем'єр-ліги. Його підопічний Віктор Циганков став найкращим гравцем туру.

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу проаналізувало 31-й тур УПЛ. За його підсумками найкращим серед 10-ти наставників (оскільки СК Дніпро-1 свою гру пропускав через виключення Карпат з Прем'єр-ліги) став керманич Динамо Олексій Михайличенко, який отримав середній бал 4,8. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

УАФ оголосила суддівські призначення на матчі фінального туру чемпіонату України

Що стосується найкращого гравця туру, то ним став Віктор Циганков, який оформив дубль у матчі Динамо – Зоря. ВІн випередив Сергія Сидорчука та форварда Олімпіка Шахаба. Про це інформує офіційний сайт УПЛ.

Нагадаємо, "біло-сині" у ключовому матчі сезону впевнено обіграли Зорю з рахунком 3:1 і впритул наблизились до срібла чемпіонату України – команда Віктора Скрипника вже на два очки відстає від Динамо. В свою чергу, Десна після поразки від Олександрії остаточно вибула з боротьби за місце у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Динамо – Зоря: луганці не потягнули рівень, бенефіс Циганкова та Буяльського, тіньові герої "біло-синіх" і успіх Монзуль