УКР РУС

Михайличенко – про поразку Динамо від Десни: Ми організували багато контструктивних атак

15 вересня 2019 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олексій Михайличенко прокоментував поразку від Десни (1:2) в матчі 7 туру УПЛ.

"Рахунок на табло, і він говорить про все. Невдоволення після гри стосується саме результату. По такій грі програвати не можна, навіть незважаючи на те, що помилок уникнути не вдалося. Особливо в епізоді з другим пропущеним м’ячем, який, напевно, "підкосив" деяких гравців.

Динамо – Десна – 1:2 – відео голів та огляд матчу

Було затрачено багато зусиль, аби виправити ситуацію, як наприкінці першого, так і на початку другого таймів. Я вдячний хлопцям, що вони все одно хотіли досягти позитивного результату, до останнього вірили, що їм вдасться домогтися перемоги. Але будь-які зусилля, якщо вони не підтверджені голами, є марними. Гра забувається, а результат залишається.

Дуже неприємний відрізок часу – як для мене, так і для команди. У трьох іграх ми втратили дуже багато очок. Якщо у перших двох іграх ми можемо казати, що відбувалося моє знайомство з командою, то в цій грі кілька помилок перекреслили величезний обсяг роботи, який було виконано останнім часом.

Були продемонстровані високі швидкості, було організовано достатньо конструктивних атак, але в моментах, які ми створювали, чогось не вистачало – десь майстерності, десь завершального удару. Напевно, це все від невпевненості, адже після низки невдалих ігор втрачається віра в себе. Потрібно футболістам повернути її, адже вони вміють грати у футбол. Але на даному етапі щось заважає.

Десна перемогла Динамо у виїзному матчі УПЛ та повернулася на друге місце

Ми чудово розуміли, що після повернення збірників нам буде непросто, але сьогодні була доволі змістовна гра. Звичайно, ви можете апелювати мені, що рахунок-то негативний, і я вас чудово розумію. Але іноді деякі помилки – як в обороні, так і в атаці – перекреслюють те, що відбувається на полі", – цитує Михайличенка офіційний сайт Динамо.