УКР РУС

"Ми з Суркісом неправильно зрозуміли один одного": Хацкевич – про відставку з Динамо

16 листопада 2020 Читать на русском

Колишній тренер Динамо Олександр Хацкевич, який нині тренує російський Ротор, розповів про причини відходу з київського клубу.

"Відставка на початку сезону 2019/20? Напевне, ми з президентом клубу неправильно один одного зрозуміли, коли підписували новий контракт після двох років співпраці. Я вважав, що Динамо в першу чергу має боротися за чемпіонство, а не за потрапляння в ЛЧ. Якби він відразу поставив завдання вийти в групу Ліги чемпіонів, я швидше за все не став би продовжувати угоду.

Гресько – Луческу: Після 0:3 Хацкевич і Михайличенко були б фізруками, а Блохіну би згадали біляш

Я абсолютно серйозно. Той же Брюгге під аналогічне завдання вклав у підсилення складу близько 30 мільйонів євро. Динамо не могло собі такого дозволити. Президент ухвалив таке рішення щодо нашого штабу – це його право", – цитує Олександра Хацкевича Чемпіонат.

Нагадаємо, білоруський фахівець очолював Динамо у 2017-2019 роках. Минулого літа Хацкевич був звільнений після того, як кияни програли Брюгге в кваліфікації ЛЧ. У грудні 2019-го Олександр очолив Ротор, а команда вийшла в РПЛ. Після 14-ти турів поточного сезону його команда йде передостанньою.

"Луческу вже можна сварити?": Динамо нагадало про Хацкевича, жахливі 0:10, а Ребров – молодець