УКР РУС

"Ми там на кілька годин": Гвардіола вважає, що не затримається на першій сходинці в АПЛ

14 квітня 00:15 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола оцінив перемогу над Лутоном (5:1) у 33 турі АПЛ сезону 2023/24.

"Я анітрохи не здивований, я знаю їх. Три хлопці, які грали в Мадриді, були чудові. Для мене велика честь після стількох років займати цю позицію і боротися за трофеї.

Фантастичні голи Ковачіча та Гвардіола у відеоогляді матчу Манчестер Сіті – Лутон – 5:1

Ми втратили багато моментів. Було непросто, але в таких матчах треба заздалегідь знімати всі питання. Буває, що в тебе все більше й більше моментів, але ти не перемагаєш. Однак ми були терплячі й мало що дозволяли супернику.

Ми там, на вершині таблиці, на кілька годин. Завтра зіграють конкуренти, усе, що ми можемо, – це вигравати свої матчі. Якщо не вийде обігнати суперників – привітаємо їх. Ми постараємося вигравати матч за матчем", – розповів Гвардіола в інтерв'ю BBC.

Конкуренти Манчестер сіті грають у неділю. Зокрема, Арсенал приймає Астон Віллу. Прогноз на матч від ліцензійного букмекера GGBET: у господарів значно вищі шанси на перемогу. Звитяга Арсенала оцінена коефіцієнтом 1,3, а на успіх команди бірмінгемців дають 9,65. На нічию букмекер GGBET пропонує ставити з коефіцієнтом 6,3.

Манчестер Сіті завдяки перемозі над Лутоном 5:1 піднявся на першу сходинку з 73 балами. Ліверпуль та Арсенал, які мають по 71 очку, свої матчі зіграють в неділю.

Манчестер Сіті піднявся на вершину АПЛ, Ярмолюк вдало вийшов на заміну в переможному матчі, Де Дзербі знову втратив очки