УКР РУС

"Ми робимо так, як вигідно Леганесу", – Пеллегріно різко відповів на незадоволення Реала ситуацією Луніна

10 листопада 2018 Читать на русском

Перед поєдинком 12 туру Прімери проти Жирони наставник Леганеса Маурісіо Пеллегріно прокоментував інформацію про можливе дострокове повернення Андрія Луніна в Реал, якому належить українець.

Нагадаємо, Андрій Лунін перейшов у Леганес влітку на правах оренди з Реала, проте провів лише один матч у Кубку Іспанії та досі не дебютував у Прімері. Нещодавно з'явилась інформація, що Реал незадоволений ситуацією українця та вже взимку може повернути його з оренди.

Лунін може покинути Леганес взимку – Реал визначився з майбутнім українця

"Ми хочемо залишити Луніна. Леганес дуже допомагає йому: у вивченні іспанської, адапатації, вивченні суперників та тактичних знаннях. Вважаю, що він прогресує.

Звісно, ми плануємо його використовувати, але у Леганеса є основний голкіпер – Іван Куельяр, який грає дуже добре. Я приймаю рішення, виходячи з інтересів Леганеса. Я добре розумію інтерес Реала, якому належить Лунін, та незадоволення мадридців, але інколи ти не можеш зробити усіх щасливими. Ми робимо так, як вигідно нашій команді. Беручи якогось гравця в оренду, клуб завжди ризикує", – цитує Пеллегріно Mundo Deportivo.

До слова, після 11 турів Леганес посідає 18 місце в чемпіонаті Іспанії, набравши лише 9 очок та пропустивши 16 голів.

Чому Лунін добре зробив, не залишившись у Реалі – парадокс українського воротаря, який встановив рекорд