УКР РУС

"Ми помітили, коли Ворскла похнюпилась": наставник КуПСа зізнався, як вдалось вибити полтавців з єврокубків

30 липня 2021 Читать на русском

Головний тренер фінів Сімо Валакарі поділився емоціями після перемоги над українською командою у 2-му кваліфайраунді Ліги конференцій (3:2).

"Ми розуміли, що треба було добре захищатися, адже Ворскла – це команда, яка грає на високому рівні.

Трагедія Максимова у відеоогляді матчу Ворскла – КуПС – 2:3

Нам необхідно було зіграти краще, ніж до цього. В той самий час, наша команда мала кілька нагод і ми мали зробити все щоб реалізувати свої моменти.

Ми побачили той момент, коли Ворскла похнюпилась і скористалися цим для того, щоб покращити гру для нас. Ну і звісно, червона картка гравцю Ворскли також зіграла свою роль.

Після травми Томаса, у якого вивих гомілки, ми догравали матч з великим бажанням зіграти ще й за нього", – цитує Валакарі Полтавщина#Спорт.

Нагадаємо, у матчі-відповіді проти Ворскли КуПС, поступаючись по ходу поєдинку, зрівняв у додатковий час і перевів гру у екстра-тайми. У першому з них фіни отримали чисельну перевагу після вилучення у полтавців, а у другому змогли забити і, як наслідок, вибили команду Максимова з єврокубків.

Ворскла – КуПС: нова катастрофа останніх секунд, примітивна гра, виліт з Ліги конференцій – мінус 1 для України в Європі