УКР РУС

"Ми не знаємо, наскільки з цим пов'язаний Абрамович", – Челсі отримав порцію хейту через війну в Україні

26 лютого 2022 Читать на русском

Наставник Челсі Томас Тухель не має певності, що російський олігарх і власник "синіх" Роман Абрамович також винен у вторгненні в Україну.

"Ми не повинні вдавати, що проблеми немає. Ситуація є жахливою для всіх. Ніхто не очікував такого, це здається нереальним. Це затьмарює наш розум, не дає радіти перед фіналом Кубка англійської ліги.

Думаю, команда і тренери мають право не занурюватися в політику і зосередитися на спорті. Не тому, що ми ховаємось. Ситуація жахлива, безперечно.

Абрамович ризикує втратити Челсі – олігарха звинуватили у корупції та допомозі режиму Путіна

Я можу зрозуміти критику щодо клубу і нас, людей, які його представляють. Ми не можемо повністю позбутися цього.

Але, можливо, люди зможуть зрозуміти мене як тренера та гравців як футболістів – ми не маємо розуміння того, що відбувається і наскільки у всьому цьому замішаний власник Роман Абрамович.

Ми не відчуваємо відповідальності за те, що відбувається. Це жахливо, в цьому не може бути сумніву, війна в Європі для мене здавалась неможливою протягом тривалого часу. Зачекаймо", – цитує Тухеля Sky Sports.

Абрамовича називають "кишеньковим" бізнесменом Володимира Путіна, який активно допомагає режиму, а, відповідно, і причетний до війни з Україною.

Росія напала на Україну: Польща ігнорує окупанта, підтримка наших легіонерів не вщухає, Петербург без фіналу ЛЧ