УКР РУС

"Ми насолоджуємось найяскравішим десятиліттям в історії": президент Атлетіко – про підсумок року та заслуги Сімеоне

25 грудня 2020 Читать на русском

Бос Атлетіко Енріке Серезо поділився своїми думками щодо 2020 року у виконанні свого клубу.

"Ніхто не міг уявити, з якою серйозною медичною, соціальною та економічною кризами ми зіткнемося. COVID-19 радикально і болісно змінив наше життя. Пандемія вражає все людство, але саме в період кризи і в ці драматичні моменти вирішальне значення має єдність людей і сила нашого клубу.

Атлетіко готує новий контракт для Сімеоне, – Marca

Перш за все, я вважаю, що ми повинні виділити нашу виняткову команду. У минулому сезоні нам вдалося дійти до чвертьфіналу Ліги чемпіонів і забезпечити собі участь в наступному турнірі. Ми досягаємо свої цілі і забезпечуємо стабільність для подальшого зростання. Незважаючи на те, що пандемія зруйнувала економічні прогнози у всіх секторах, ми зберегли дуже конкурентоспроможну команду. Вважаю, що ці зусилля будуть винагороджені в кінці сезону. Ми змагаємося на високому рівні у всіх змаганнях завдяки внутрішній конкуренції і якостям наших гравців, але в грудні неправильно робити висновки. Вони будуть, коли закінчиться сезон. А поки ми готуємося до кожної гри як до фіналу.

Сімеоне – легенда нашого клубу. Як гравець, він віддав все для "червоно-білих", і тепер, ставши тренером, вивів команду в європейську еліту. Ми живемо і насолоджуємося найяскравішим десятиліттям в історії клубу", – цитує Серезо AS.

До слова, Атлетіко наразі лідирує в Ла Лізі, випереджаючи Реал за додатковими показниками. В Лізі чемпіонів на команду очікує протистояння з Челсі в 1/8 фіналу.

"Більше чекати не можна": Флорентіно Перес анонсував революційні зміни у футболі – Реал йде на конфлікт з УЄФА