УКР РУС

"Ми будемо в Катарі": Сантуш взяв відповідальність на себе за фіаско Португалії у кваліфікації до ЧС-2022

15 листопада 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Португалії Фернанду Сантуш прокоментував несподівану поразку в завершальному матчі відбору до ЧС-2022 проти Сербії.

"Ми добре почали, забили, але потім почали втрачати м'яч, і гра зламалася. Наші вінгери опускалися надто низько, треба було грати вище. Суперник завдав нам багато клопоту, гравці намагалися все виправити, але, отримуючи м'яч, діяли не найкращим чином.

Португалія – Сербія – 1:2– відео голів та огляд матчу

Ми атакували, створювали небезпеку, але більшу частину часу у нас це не виходило. Відповідальність за результат лежить на мені. Ми знаємо, що зробили не все необхідне, але ми будемо в Катарі. Гравці знають, що ми завжди граємо в атаку, на перемогу, а не в оборонний футбол", – наводить слова Сантуша офіційний сайт УЄФА.

Додамо, що збірна Португалії в останньому турі сенсаційно поступилась Сербії (1:2), через що опустилась на друге місце у групі та боротиметься за путівку на Мундіаль через плей-офф.

Сербія перемогла Португалію й вийшла на ЧС: заслужений виліт "селесао" у плей-офф, серби great again, а Мітровіч – герой