УКР РУС

"Ми бачили, як вони били людей": Мессі наїхав на поліцію за жорстокість проти аргентинських фанатів

22 листопада 2023 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Нападник та капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі висловився щодо інцидентів на трибунах під час матчу відбору до ЧС-2026 проти Бразилії (1:0).

"Ми бачили, як вони били людей. На трибунах були сім'ї гравців. Ти думаєш про сім'ю та людей, які насправді не знають, що відбувається, і тому ти більше зосереджений на цьому, ніж на грі, яка в цей момент є другорядною.

Збірна Аргентини ризикує залишитися без творця золота ЧС-2022 – Скалоні зробив сенсаційну заяву

Ми пішли з поля, тому що це був спосіб трохи заспокоїти все. Ми були там і знизу мало що могли зробити, і ми бачили, як поліція вдарила хлопця і відкинула його назад... Могло статися нещастя. Коли все трохи заспокоїлося, ми вирішили повернутися на поле", – цитує нападника La nacion.

Пізніше Мессі написав у своїх соцмережах: "Ця команда продовжує творити історію… Велика перемога на Маракані буде відзначена репресіями проти аргентинців знову в Бразилії. Це не можна терпіти, це божевілля, і ми маємо з цим покінчити зараз!"

Нагадаємо, що зустріч між Бразилією та Аргентиною почалася на пів години пізніше через безлад на трибунах. Поліція, щоб вгамувати фанатів, била їх палицями.

Аргентина зі скандалом завдала Бразилії історичної поразки у відборі ЧС – Мессі забирав команду з поля