УКР РУС

Іванісеня має несподіваний варіант продовження кар'єри в Україні, – журналіст

17 травня 2021 Читать на русском

Експерт телеканалів "Футбол" Михайло Метревелі зізнався, що у півзахисника луганської Зорі Дмитра Іванісені є несподівана пропозиція від клубу Другої ліги.

Луганська Зоря опинилась на порозі серйозних змін. Одразу у кількох лідерів команди завершуються контракти і "мужики" готуються до того, аби попрощатися зі своїми провідними гравцями. Напередодні про підписання ізраїльського оборонця Джоеля Абу Ханни оголосила варшавська Легія. Вільними агентами можуть піти також Владлен Юрченко та Дмитро Іванісеня.

"Іванісенею цікавиться клуб з Росії": агент хавбека Зорі пролив світло на майбутнє свого клієнта

Щодо останнього у ЗМІ повідомляється про інтерес з боку клубів з Іспанії, Туреччини та Росії. Футбольний агент Михайло Метревелі у програмі "Великий футбол" шокував ще одним претендентом на півзахисника збірної України: "Ходять чутки, що Іванісеня підписує контракт з Металом".

Нагадаємо, угода 27-річного футболіста з Зорею завершується 30 червня 2021 року. Тransfermarkt оцінює Іванісеню у 2 мільйони євро.

Метал достроково виграв групу Б Другої ліги і з наступного сезону виступатиме у другому за силою дивізіоні, а Зоря зіграє в плей-офф кваліфікації Ліги Європи.

"Маліновський перетворює в золото все, до чого торкається": найкращий сезон українця, який випереджає топів Європи