УКР РУС

"Металісту просто потрібно виграти": Огнєновіч оцінив шанси харків'ян у дуелі з Шахтарем

2 квітня 2023 Читать на русском

Головний тренер харків'ян Періца Огнєновіч поділився очікуваннями від поєдинку 20-го туру УПЛ проти "гірників" після нічиєї з Колосом (0:0).

"Не забили пенальті, втратили ще багато гольових моментів. Загалом подібне відбувається у кожному матчі, у нас є моменти, але нам дуже важко забити гол. Чому так, ми поки що не знаємо. Стараємось, багато та якісно працюємо на тренуваннях в цьому напрямку, але переломити цю тенденцію поки що не можемо.

Нереалізований пенальті та продовження серії без перемог у відеоогляді матчу Металіст – Колос

Кожна гра – це окрема історія. Є команди, які грають так, як грав Колос. Є суперники, які грають більш відкрито. Нам просто потрібно виграти матч, щоб команда психологічно розвантажилась, щоб хлопці побачили, що ми можемо вигравати.

Ми будемо ретельно готуватися до гри з Шахтарем. Так, це один з найкращих клубів країни, але, я думаю, що не треба боятися цієї команди. Просто потрібно вийти на поле та зіграти так, як вміємо. Звичайно, буде важка гра, але я вірю, що наша команда може зіграти хороший матч. Не треба боятися", – цитує Огнєновіча офіційний сайт Металіста.

Нагадаємо, напередодні харків'яни розписали безгольову нічию з Колосом і поки не знають смаку перемог у другому колі, перебуваючи на дванадцятій сходинці турнірної таблиці УПЛ.

Металіст та Колос розійшлись миром – Волинець відбив пенальті, харків'яни ледь не привезли курйозний гол у власні ворота