УКР РУС

Металіст несподівано програв, СК Дніпро-1 розбив Спартак, Колос обіграв Рудар – спаринги українских клубів

5 лютого 2022 Читать на русском

Українські клуби продовжують готуватись до другої частини сезону – Металіст, СК Дніпро-1 та Колос зіграли чергові контрольні матчі.

Контрольні матчі.

Металіст – Металург Бекабад – 1:2

Голи: Цвіренко, 27 – Норбеков, 17, Бекмуродов, 45

СК Дніпро-1 – Спартак Суботіца – 3:0

Голи: Назаренко, 36, Довбик, 48, Гуцуляк, 75

Колос – Рудар – 1:0

Гол: Тотовицький, 85, (пен.)

Металіст після вчорашнього матчу в рамках Зимового Кубка вирішив випробувати тих гравців, які пропустили вчорашній поєдинок. Початок гри вийшов невдалим – узбеки повели в рахунку на 17 хвилині. Цвіренко красивим ударом у дев'ятку вирівняв становище через 10 хвилин, але Бекмуродов на 45 хвилині забив, як виявилось, переможний гол.

Зимовий Кубок: Металіст у серії пенальті здолав неймовірний Чорноморець – харків'яни врятувались у доданий час

СК Дніпро-1, у свою чергу, розбив сербський Спартак. Українці володіли ініціативою впродовж усього першого тайму, але забили лише на 36 хвилині – відзначився Назаренко. По перерві Довбик головою замкнув подачу Ярмолюка, а Гуцуляк забив третій м'яч після передачі іспанського новачка Гуаля.

Колос у своєму поєдинку виявився сильнішим за чорногорський Рудар. Ковалівці мали забивати двічі ще до перерви, але каркас воріт та голкіпер ставали на заваді. У другій половині Колос все ж вирвав перемогу: Тотовицький пасом знайшов Дієго у штрафному, його удар відбив голкіпер на Дениса Кузика. Добивання рукою зупинив захисник, а Тотовицький впевнено реалізував 11-метровий та приніс перемогу.

Динамо не обіграло Левскі: Київ привозить гол сам собі, травма лідера, камбек Бєсєдіна та експерименти з позиціями