УКР РУС

Мессі запустив власний бренд одягу

22 вересня 2019 Читать на русском

Нападник іспанської Барселони Ліонель Мессі презентував власну колекцію одягу.

Цього тижня Ліонель Мессі представив власний бренд одягу Messi у бутіку Santa Eulalia, що існує з 1843-го року і продає люксові марки типу Balenciaga, Moncler, Tom Ford і Stone Island. Відтепер у бутіку можна купити щось з дебютної колекції Мессі. Лео з'явився на презентації у піджаку, сорочці з візерунком (комплект від англійського бренду Richard James) і звужених джинсах.

УЄФА запустив спеціальну програму для футболістів, де навчатиме їх розпоряджатись власною кар'єрою

"Мені подобається вивчати різні області, окрім спорту. По можливості намагаюся брати участь в чомусь новому. Я дійсно хотів запустити власну фешн-лінію", – зізнався аргентинець.

Креативним директором бренду стала Джіні Хілфігер – сестра американського дизайнера Томмі Хілфігера, який створив однойменний бренд (оборот понад 2 млрд доларів на рік, прибуток перевищує 100 млн). Марія-Соль, сестра Мессі, посіла у проекті брата посаду бренд-менеджера – вона буде доносити ідеї та побажання футболіста до фахівців з дизайну.

Основний майданчик для продажу речей бренду Мессі – інтернет-магазин The Messi Store. Там вже можна замовити футболки, поло, світшоти, худі і т. п. Ціна найдешевшої футболки стартує від 40 доларів.

Ібрагімович закрив свій бренд одягу A-Z через шалені збитки

Нагадаємо, Мессі вже вдруге намагається підкорити індустрію моди, адже перший досвід був максимально невдалий. У травні 2017 року Антонелла Рокуццо (дружина Лео) і Софія Бальбі (дружина Луїса Суареса), відкрили у центрі Барселони преміальний бутік Sarkany, де продавали взуття аргентинського дизайнера Рики Саркані. Через 10 місяців магазин закрили, а збитки склали близько 150 тисяч євро.

Можливо, другий захід Мессі виявиться успішнішим, але головний конкурент тут його явно випередив. Роналду з 2013-го року випускає одяг, взуття, нижню білизну, парфуми і взуття, заробляючи на цьому 6-10 млн доларів на рік. Схоже, суперництво між двома супербомардирами виходить на новий рівень.

Роналду представив нову колекцію чоловічих трусів (ФОТО)