УКР РУС

Мессі влаштував скандал у матчі за Аргентину – екс-форвард Шахтаря принижував найкращого гравця планети

14 жовтня 2020 Читать на русском

Капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі опинився в епіцентрі масової сутички після гостьового матчу з Болівією в рамках відбору до ЧС-2022.

Аргентина вперше з 2005-го перемогла у Ла-Пасі, де 11 років тому зазнала однієї з найганебніших поразок у власній історії (1:6). Саме той поєдинок пригадав Мессі колишній форвард донецького Шахтаря – Марсело Морено – відразу після фінального свистка.

Відбір ЧС-2022: Мессі зі скандалом допоміг обіграти Болівію, сенсаційна поразка Уругваю з дублем Суареса

Почувши насмішки від болівійського капітана, 6-разовий володар "Золотого м'яча" буквально "вибухнув" з нецензурною лексикою. "Навіщо влаштовувати цирк, блазню?! Недоумок, твою ж матір", – верещав розлючений Лео.

Дісталось від зіркового земляка і тренеру болівійців з фізпідготовки – Лукасу Наві. "Іди до біса, лисий! Що з тобою не так?! Ти кричав протягом всього матчу, засранцю!".

Зрештою партнерам вдалось заспокоїти Лео, який покидав Стадіон імені Ернандо Сілеса з розлюченим виразом обличчя. Нагадаємо, що Аргентина здобула 6 очок у двох стартових матчах відбору до ЧС-2022. Попри швидкий пропущений м'яч від Марсело Морено "альбіселестес" вирвали перемогу з рахунком 2:1.

"Демарш" Мессі, бомби Челсі, зміни в Барселоні не на користь Зінченка, Реал дивує – головне про трансфери літа 2020