УКР РУС

Мессі вибухнув, коментуючи дії арбітра – лідер Барселони звинуватив рефері в намаганні позбавити його Ель Класіко

6 квітня 2021 Читать на русском

Капітан "синьо-гранатових" вважає, що рефері Хайме Латре, який працював на матчі Барси проти Вальядоліда, упереджено ставився до нього.

Рональд Куман неабияк ризикував, випустивши Мессі та де Йонга з перших хвилин на гру з Вальядолідом. Обоє "висіли" на жовтих картках та у випадку отримання попередження змушені були пропустити Ель Класіко, яке відбудеться вже 10 квітня.

Надважливий гол Дембеле у відеоогляді матчу Барселона – Вальядолід

Аргентинець був не надто задоволений роботою головного арбітра Хайме Латре. "Він дуже хоче дати мені жовту картку і робить все можливе для цього. Неймовірно", – камери зафіксували звернення Ліонеля до делегата Барселони Карлеса Навала. Це трапилося після першого тайму, коли команди йшли у роздягальню.

У другому таймі суддівством був незадоволений вже Вальядолід, який претендував на пенальті та залишився в меншості на останні хвилини гри. Зрештою, на 90-й хвилині гол Усмана Дембеле подарував Барсі перемогу та дозволив наблизитися до Атлетіко на відстань одного очка. Мессі, як і де Йонг, уникнув жовтої картки – обоє зможуть зіграти проти Реала в Мадриді.

Ліверпуль і Ювентус прощаються з титулом, провал Атлетіко, ПСЖ та Челсі, расизм в Іспанії, шедевр у Римі – огляд вікенду