УКР РУС

"Мессі варто завершити кар'єру": Холанд націлився на "Золотий м'яч" і розповів, чому не перейшов у Копенгаген

5 березня 18:49 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Форвард Манчестер Сіті Ерлінг Холанд поділився очікуваннями від майбутнього матчу своєї команди з Копенгагеном в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

У вівторок вдень Холанда запитали про "Золотий м'яч", який нещодавно знову було вручено Ліонелю Мессі. "Я виграв усе, але мені лише 23 роки, тому я хочу виграти все знову. Мессі – найкращий гравець, який коли-небудь грав, тож, можливо, йому слід завершити кар'єру, щоб хтось інший міг вважатися найкращим.

"Я зустрів найкращого гравця після Мессі": Гвардіола – про зірку Манчестер Сіті

Я дуже щасливий тут, у Манчестер Сіті. Тренер, рада директорів, гравці – мене оточують чудові люди. Ніколи не знаєш, що станеться завтра, але зараз я можу стверджувати, що щасливий. Люди кажуть, що я добре забиваю голи, але [у дербі з МЮ] я запоров найкращий шанс у світі, тож мені є куди рости.

Копенгаген? Деякі представники клубу хотіли мене запросити, але не всі. Тому цього не сталося. Думаю, вони про це шкодують", – цитує Голанда Voetbal International.

Матч Манчестер Сіті – Копенгаген відбудеться в середу, 6 березня. Перша зустріч завершилася перемогою "містян" із рахунком 3:1.

Ман Сіті дотиснув МЮ перед битвою з Ліверпулем – Рашфорд і Фоден обмінялися шедеврами, промах року від Холанда