УКР РУС

Мессі розлютився на Барселону через партнера Маліновського – аргентинця розчарували трансфери Лапорти

5 серпня 2021 Читать на русском

Керівництво Барселони таки не змогло переконати Ліонеля Мессі у амбіціях свого проекту.

Сьогодні 34-річний аргентинець мав підписати новий контракт. Натомість Мессі припинив трудові стосунки з Барселоною, про що клуб уже повідомив офіційно.

Мессі більше не гратиме за Барселону – офіційна заява каталонського клубу

За інформацією журналіста Жерарда Морено, під час переговорів між представниками футболіста (зокрема і Хорхе Мессі) і керівництвом Барси спалахнув конфлікт. Їм так і не вдалося погодити умови, які були б прийнятними для Ла Ліги. Ба більше, сам Лео не в захваті від роботи Жоана Лапорти на трансферному ринку. Мессі вже висловив своє невдоволення поточним складом команди, а капітанам Барселони повідомили, що аргентинець піде в інший клуб ще раніше.

Авторитетна Marca стверджує, що ситуація значно погіршилася після того, як Барселона не змогла здійснити трансфер Крістіана Ромеро з Аталанти. Каталонці могли запропонувати лише оренду, а бергамаски розраховують виключно на продаж свого лідера щонайменше за 50 млн євро.

Нагадаємо, контракт Мессі з Барселоною завершився 30 червня. Відтоді аргентинець перебуває у статусі вільного агента, а серед претендентів на 34-річного Лео називали ПСЖ.

Може сісти у в’язницю – чому Мессі не продовжив контракт з Барселоною