УКР РУС

"Мессі не така машина, як Роналду", – Петі зробив несподіваний прогноз стосовно перспектив лідера Барселони

8 лютого 2020 Читать на русском

Чемпіон світу 1998 року у складі збірної Франції Еммануель Петі переконаний, що кар'єра нападника Барселони Ліонеля Мессі наближається до завершення.

"Мессi – не Кріштіану Роналду. З точки зору фізики він не така машина. Роналду – монстр, а Мессі, якому 32 роки, залишилося грати на найвищому рівні ще рік або два.

Абідаль – про продовження контракту Мессі з Барселоною: Переговори з таким футболістом ніколи не бувають легкими

Навіть виступаючи разом з чудовими гравцями в Барсі, він вже не буде володіти тією ж швидкістю і тим же дриблінгом. Упевнений, він розуміє, що кінець не такий уже й далекий.

Чесно кажучи, я не думаю, що йому підходить інтенсивний англійський чемпіонат. Йому не подобається, коли з ним грають щільно, борються з ним. В Іспанії його оберігають. Англійським фанатам було б приємно його побачити, але я не бачу причин для клубу на кшталт Манчестер Сіті намагатися підписати Мессі в 32 або 33 роки. Якщо Сіті і хотів би його купити, потрібно було намагатися це зробити декілька років тому", – цитує Петі Paddypower News.

Нагадаємо, після конфлікту Мессі зі спортивним директором Барселони Еріком Абідалем почали з'являтися чутки про можливий перехід аргентинця в Манчестер Сіті. Але наставник "містян" Хосеп Гвардіола заявив, що не вірить у такий розвиток подій.

Мессі залишається, англійський десант на підході: склад Барселони, який здатен повернути колишню славу