УКР РУС

Мессі навмисне принизив суперзірку Барселони: "Я був розлючений"

1 грудня 2023 Читать на русском

Ліонель Мессі пояснив, чому вирішив влаштувати Роберту Лєвандовскі персональну вендету.

На груповому етапі ЧС-2022 збірна Аргентини зійшлася з Польщею. В одному з моментів Роберт Лєвандовскі наважився опікати Ліонеля Мессі. Зірка "альбіселесте" довго крутився з м'ячем і знущався з поляка, допоки той не сфолив.

Лєвандовскі зірвався на юній зірці Барселони – чергову зверхність поляка зафіксували камери

Виявилося, що Мессі зробив це навмисно. Лєвандовскі мав забирати "Золотий м'яч-2020", але церемонію скасували через пандемію коронавірусу. У 2021 році Роберт також провів потужний сезон, але поступився Мессі. Лео зі сцени відзначив досягнення конкурента, хоча Лєвандовскі засумнівався у щирості його слів. Тепер аргентинець детально описав своє сприйняття тих подій.

"Заяви Левандовскі мене непокоїли, тому що, коли я виграв "Золотий м'яч", то сказав те, що дійсно відчував. Втім, його реакція мене непокоїла.

Під час гри на ЧС я ігнорував Роберта саме тому, що це був він. Я був злий і думав, що він не повинен був говорити те, що сказав. Я був розлючений. Так, я навмисне пішов у дриблінг проти Лєвандовскі.

Після цього ми зустрілися, поговорили і погодилися, що це було непорозуміння. Він був засмучений, тому що його слова не повністю збігалися з тим, що вийшло в інтернеті. Потім він перебрався до Барселони, і ми поговорили про багато речей. Про клуб, місто та все інше", – наводить слова Мессі All About Argentina.

Мессі з друзями, Бензема і завершення у 28 років – зірки, які проміняли Лігу чемпіонів на футбольну пенсію