УКР РУС

Мессі міг спровокувати скандал через презентацію нової форми ПСЖ – фотограф вміло врятував ситуацію

11 лютого 2022 Читать на русском

Ліонель Мессі відіграв важливу роль у презентації форми парижан від Nike, хоч сам є обличчям Adidas. Конфлікту інтересів все ж вдалось уникнути.

Напередодні столичний французький гранд представив нове екіпірування. Мбаппе, Мессі та інші зірки взяли участь у презентації. Та саме на Лео було звернуто найбільше уваги.

ПСЖ презентував нову форму – парижани черпали натхнення у легендарного баскетбольного клубу

На усіх фото не видно взуття аргентинця. Річ у тім, що він має спонсорський контракт з Adidas, а форму розробляла Nike. Щоб бутси прямого конкурента не потрапили в кадр, фотографи були змушені проявляти винахідливість, інформує The Sun.

Зарядись енергією нестримного футболу, переглядаючи улюблені матчі Ліги чемпіонів разом із коктейлями на основі преміальної Żubrówka Czarna! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

На деяких зображеннях біля ніг Мессі є сірий квадрат із написом "Jordan Paris Saint-Germain Spring 22". На іншому можна побачити, як Мбаппе, сидячи на підлозі, витягнутою ногою закриває бутси свого партнера.

Зауважимо, у 14 років Ліонель підписав контракт з Nike, але в 2006-му Adidas переплюнув пропозицію і сторони поставили свої підписи під угодою про співпрацю, яка триває і до сьогодні.

"Депортіво помер стоячи": Динамо написало жорстокий епілог, болюче прощання з Юнацькою ЛЧ – реакція іспанських ЗМІ