УКР РУС

Мессі має право піти з Барселони безкоштовно через особливість умов контракту – сенсаційний трансфер все ближчий

30 серпня 2020 Читать на русском

Лідер Барселони все ж може безперешкодно покинути клуб вже у поточне міжсезоння, переконують іспанські ЗМІ.

Ситуація навколо потенційного відходу Ліонеля Мессі з Барселони близька до кульмінації. Як відомо, аргентинський нападник надіслав факс з повідомленням про бажання розірвати контракт та покинути клуб безкоштовно. Барселона, у свою чергу, вважає, що 33-річний форвард може піти лише у випадку сплати клаусули в розмірі 700 млн євро.

Ла Ліга виступила з офіційною заявою щодо розриву контракту Мессі з Барселоною

Втім, схоже, правда все ж на боці Лео. Виявляється, положення контракту про виплату відступних не застосовується, якщо Мессі заявить про бажання піти по завершенні сезону 2019/20. Відповідна норма міститься в угоді гравця з Барселоною. Про це повідомив Альфредо Мартінес – журналіст іспанського видання Onda Cero.

Таким чином, бажаючим підписати Мессі не доведеться платити Барселоні 700 млн євро, про які заявляли каталонці. Легковажність Барси при укладанні контракту може коштувати втрати головної зірки.

Основним претендентом на Мессі вважається Манчестер Сіті. Чинний контракт форварда з Барселоною розрахований до 30 червня наступного року.

Мессі покидає Барселону: перші ознаки бунту, сенсаційний дует з Роналду та війна за 700 мільйонів, яких не існує? (LIVE)