УКР РУС

"Мені сподобалося": Артета після феєричної перемоги над МЮ без розмаху оцінив перспективи Арсенала

22 січня 2023 Читать на русском

Головний тренер Арсенала Мікель Артета висловився про перемогу над Манчестер Юнайтед (3:2) в рамках 21-го туру АПЛ.

"Неймовірно! Краще й бути не може. Ми заслужили ті очки, які ми маємо. Думаю, ми грали досить добре, щоб виграти більшість матчів. Емоційний матч, багато пристрастей, багато якості. Після дербі з Тоттенхемом зіграти вдома проти цієї команди та грати так, як грали ми, особливо у другому таймі, було неймовірно. Мені дуже сподобалося. Прекрасний момент для нас та наших уболівальників.

Переможне підключення Зінченка у відеоогляді матчу Арсенал – Манчестер Юнайтед – 3:2

Камбек із такими командами дозволяє мені з позитивом дивитися у майбутнє. Наразі у лізі команди дуже щільно розташовані, майже немає відриву. Виграючи, програючи чи граючи внічию, ви повинні усвідомлювати це. Насправді реальність така, що ми маємо речі, в яких можемо стати кращими. Атакувати і захищатися в перехідних стадіях. Це і є наша мета.

Коли Нкетіа забив переможний м'яч, це був чудовий, справді особливий момент, тому що ми тиснули, тиснули і тиснули, а м'яч все не йшов у ворота. Вдалося наприкінці – VAR ускладнив ситуацію, – але це був електричний, дуже емоційний і дуже пристрасний момент, і мені це сподобалося. Якщо ми зможемо отримати вигоду з цієї енергії, це буде позитивно", – сказав Артета в ефірі BBC.

Арсенал вирвав перемогу над МЮ – Зінченко став співавтором 2 голів і не помітив 100-мільйонну зірку, дубль нового героя